warmte... een heerlijke massage

ontspannen feestdagen voor u?!

Marquis biedt de beste hydrotherapie massage

Heel belangrijk om te weten is dat het NIET gaat om het aantal pk's of de hoeveelheid jets. Te veel water onder hoge druk door een kleine straal voelt als 'spelden en naalden' op uw huid. In de loop van 40 jaar verfijning heeft Marquis de kunst van de hydrotherapie onder de knie. Oog voor de kleinste details zodat u achterover kunt leunen en ontspannen kunt genieten van de ultieme ervaring.

Standaard op elke therapeutische hottub van Marquis is het elegante High-flow Low-pressure systeem toegepast. Veel water onder lage druk, een perfect uitgebalanceerd systeem dat de beste hydromassage levert. Door meer water te verplaatsen, efficiƫnter en beter te richten waar het telt, is het resultaat een diepere spiermassage zonder huidongemakken.

De Signature serie heeft unieke H.O.T. zones. Zones waar jets zitten met een extra grote uitmonding waar het water zonder weerstand of beweging uitkomt voor een uiterst krachtige intense massage. Deze zones bevinden zich meestal bij de schouders en onderrug.

De Vector21 serie heeft als voordeel dat elke plek apart instelbaar is voor massage. De massage kan extreem, krachtig en intens zijn doordat het water recht toegevoerd wordt. Water hoeft voordat het uit de jet komt niet de bocht om en wordt dus niet afgeremd. Een perfecte massage om uw spieren onder handen te nemen.

WIJ ZIJN GEOPEND OP 2E KERSTDAG VAN 12.00 - 16.00 UUR
29 DEC. T/M 5 JAN. ZIJN WE GESLOTEN
Bekijk onze collectie spas
Zet deze data alvast in uw agenda! 

Spattention

Het Schild 15

5275 EB Den Dungen

 

Telefoon: 073 - 888 9874

e-mail: info@spattention.nl

website: www.spaettention.nl

 

Onze openingstijden zijn:

maandag: gesloten

dinsdag: op afspraak

woensdag: op afspraak

donderdag: 10.00 tot 17.00 uur

vrijdag: 10.00 tot 20.30 uur

zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur

zondag: gesloten


OPEN OP 2E KERSTDAG VAN 12.00 - 16.00
Gesloten van 29-12 t/m 05-01


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.