View this email in your browser

DE BESTE HYDROTHERAPIE

Als een goede massage, krachtig of ontspannend, belangrijk voor u is, bent u aan het juiste adres! De spa's van Marquis hebben bewezen dat ze de beste hydrotherapie ter wereld bieden. Ze zijn niet overdreven bezorgd over de grootte van de jet of hoe mooi hij is maar eisen dat hij levert.

Wat is hydrotherapie?


Simpel gezegd is hydrotherapie het gebruik van water om ongemakken te verlichten en het fysieke welzijn te bevorderen. Spa's gebruiken krachtige stralen warm water en lucht om nek, schouders, lendenen, benen en voeten te masseren. De combinatie van het warme water en de massage verbetert de bloedcirculatie, vermindert spierspanning, bevordert de ontspanning en biedt verschillende gezondheidsvoordelen.
MARQUIS Hot Tub Therapy System https://www.spattention.nl/spa/waarom-uniek/

Is alle hydrotherapie gelijk?


Heel belangrijk om te weten is dat het NIET gaat om het aantal pk's of de hoeveelheid jets. Te veel water onder hoge druk door een kleine straal voelt als 'spelden en naalden' op uw huid. In de loop van 40 jaar verfijning heeft Marquis de kunst van de hydrotherapie onder de knie. Oog voor de kleinste details zodat u kunt genieten en ontspannen.

Marquis heeft het elegante High-flow Low-pressure systeem toegepast. Veel water onder lage druk, een perfect uitgebalanceerd systeem dat de beste hydromassage levert. Door meer water te verplaatsen, 
efficiƫnter en beter te richten waar het telt, is het resultaat een diepere spiermassage zonder huidongemakken. Lees meer over de toepassing op www.spattention.nl
uitverkoop wintersale
tuinidee 2019
Ons adres:
Spattention | Het Schild 15 | 5275 EB Den Dungen 
(073) 888 9874 | info@spattention.nl | www.spattention.nl

Openingstijden:
maandag: gesloten
dinsdag: op afspraak
woensdag: op afspraak
donderdag: 10.00 - 17.00 uur
vrijdag: 10.00 - 20.30 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.